Bryg 107 Løjmfjordsporter

Bryg

Lidt søndagsbryg, søndag d. 15 december. Var egentlig meningen at vi skulle brygge lørdag, men gæren var længe undervejs, så gærstarteren kom først igang fredag. Burde have haft et døgn mere, men vi tror det går.

Vi skal brygge 220 liter Porter, efter opskrift fra Thisted Bryghus – Limfjordsporter. Det bliver dog ikke helt en tro kopi, den laver de jo så godt, men en næsten – altså en LøjmFjordsPorter.  Vi har dog ikke modificeret voldsomt, blot tilpasset til hvad vi tror kan blive lige så godt. Det er en undergæret øl som skal gære i vores “kælder” ude foran bryghuset.
Sidste gang vi bryggede den blev den rigtig god, så vi ser frem til resultatet.

Vi tappede i går, 18-01-2020. Resultatet blev helt fantastisk. Måske tættere på den originale udgave end den første vi lavede. Tappede 228 liter. Mums….