Bryggedag lørdag d. 16 marts

Uncategorized

Vi skal brygge 130 liter Porter, efter opskrift fra Thisted Bryghus – Limfjordsporter. Det bliver dog ikke helt en tro kopi, den laver de jo så godt, men en næsten – altså en LøjmFjordsPorter. Spændende da der er mindst 5 km til nærmeste fjord! Vi har dog ikke modificeret voldsomt, blot tilpasset til hvad vi tror kan blive lige så godt. Det er en undergæret øl som skal gære i vores “kælder” ude foran bryghuset.

Se opskrift: Bryg Nr. 102 LøjmFjordsPorter

Du er velkommen til at kigge ind, lørdag mellem 8 og 14. Ring evt. i forvejen på 23746644 så ved vi du kommer.

 

Bryggedagen forløb helt efter planen. Vi hyggede os, 
fik en god frokost, bryggede 130 liter, forhåbentlig, god øl. Det står i vores “kælder” og gærer stille og roligt ved 10-11 º C.