Prøvebryg af lavalkohol øl – Bager Henrik

Uncategorized

Vi vil forsøge at brygge en ale på 2.7% vol. Det er vist ret svært at fremstille en velsmagende lavalkohol øl, men vi vil gøre et forsøg.

Vi brygger lørdag d. 11. marts 2017 – 40 -50 liter i vores lille gæringstank.

Brygget kommer til at hedde: Bryg Nr. 85 Bager Henrik, til ære for vores brygkollega, Henrik, som altid har plaget for at vi skal lave en øl med lav alkohol procent.

15-3-2017:

Vi har brygget, gæringen er færdig, og vi har ramt 2,9%Vol, lidt højere end ønsket, men OK. Den er ret humlet, der skal ikke så meget humle i når vi skal brygge et fuldt bryg. Jeg tror at vores humlekurv frigiver rigtig meget humle til urten, i hvert fald meget mere end i en humlesæk.

Er overbevist om at med en god modning og tapning om 3 uger vil det smage pragtfuldt. 🙂